Velkommen til årets råeste JOTA/JOTI!

 

Fredag 18. – søndag 20. oktober braker det løs på Kongsberg – og det beste er at du er invitert!
I Kongsberg på Gamlegrendåsen skole skal vi i år arrangere JOTA/JOTI for alle de speidere fra 5.klasse og oppover som måtte ønske å være med. For påmelding; www.buskerud.kmspeider.no Pris pr første påmeldt i husstand: 400kr, 250kr for de neste påmeldte i husstanden.

Program:
Det gjennomføres Jamboree On The Air og Jamboree On The Internet.
Vi kan avsløre at det vil være konkurranser i forskjellige spill.

Generell info:
Moroa starter fredag 18.00 og avsluttes søndag 12.30.
Alle måltider er inkludert i prisen! Vi har også en kiosk hvor man får kjøpt potetgull, drikke og noe smågodt til en fornuftig pris.
Soving foregår på gulv i medbrakt sovepose og på medbrakt liggeunderlag, madrass, e.l.
Adressen for skolen er: Christian Sindings Vei 25, Kongsberg.
NB! Vi kan ikke garantere trådløst nettverk, ta derfor med nettverkskabel på minst 5 meter.

Ta med (minimum):
Sovepose, liggeunderlag, vannflaske, penger, toalettsaker, egen PC (vi stiller ikke med PCer), nettverkskabel, skjøtekabel (hvis du tar med PC), headset (bruk av høyttalere er ikke tillatt), speiderskjorte og speiderskjerf, skiftetøy (vi vil ikke ha svette speidergamere), håndklede (det er dusjer her), matboks, dagstursekk, klær etter vær til bruk ute, gjerne et brettspill. NB! MERK ALT MED NAVN!

Vakthjelp:
Vi trenger hjelp av ledere og voksne til å kunne være vakter på dag- og kveldstid! Se vedlagt vaktskjema, og vi er åpen for kortere eller lengre vakter! Alle bidrag tas imot med stor takk! :) 

Påmeldingsfrist 14. oktober:

Påmelding gjøres ved å skjema på www.buskerud.kmspeider.no Påmelding er bindende og gyldig når betaling er mottatt. Spørsmål rettes til Wanja Andersen, Mobil: 41499264, e-post: buskerudroverlag@gmail.com